Tack för din ansökan!

Du har nu ansökt om medlemskap i Ale El Ekonomisk förening. Vi kommer att återkomma med mer information när din ansökan har behandlats.

Vad roligt att du ansökt
om medlemskap i Ale El Ekonomisk förening.

Din ansökan kommer att behandlas av föreningens styrelse antingen under december eller juni månad, beroende på när under året som du har ansökt. Därefter återkommer vi till dig. Som medlem och delägare i Ale El Ekonomisk förening får du ta del av årliga utskick, förmåner och eventuella återbäringar.

Som medlem blir du också delägare i dotterbolaget Ale El Elhandel AB – du hittar våra aktuella priser och tecknar elavtal genom att klicka här!

Information om medlemskap

Både privatpersoner och företag kan bli medlemmar och delägare. Medlemsinsatsen i föreningen är 300 kr per andel. För en normal hushållskund 16–25 Ampere erläggs insats för 10 andelar. För kund med huvudsäkring 35–63 Ampere erläggs insats för 30 andelar. För kund med högre huvudsäkring, kontakta Ale Els kundservice eller se föreningens stadgar på aleel.se

För ytterligare information kontakta kundservice på tel. 0303-33 24 00 eller mejla info@aleel.se.

Vi kommer att återkomma med mer information när din ansökan har behandlats. Har du fyllt i din mejladress kommer du få ett bekräftelsemejl skickat till dig – annars kan du se detta som din bekräftelse tills vi återkommer med mer information.