Jobba med oss

Här nedan hittar du alla lediga tjänster hos Ale El. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi söker avdelningschef till avdelningen Nätutveckling

Gillar du utmaningar och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle?
Ser du ökad elektrifiering och digitalisering som en del av lösningen? Då kan du vara vår nya chef för avdelningen Nätutveckling!

Vad erbjuder vi?

I uppdraget som chef för Nätutveckling på Ale El ansvarar du för att leda en avdelning med sju medarbetare. I rollen har du ansvaret att driva och utveckla avdelningen och vårt elnät för att tillfredsställa samhällets och kundernas framtida behov. Avdelningen arbetar med projektledning, projektering, beredning, elkvalitet och dokumentation av vårt elnät.

Du kommer att ha verksamhets-, budget- och personalansvar för avdelningen. Du ansvarar för att bemanna avdelningens uppdrag där du budgeterar, planerar, leder, samordnar och följer upp verksamheten.

Du rapporterar direkt till VD och blir en viktig del av bolagets ledningsgrupp. Tillsammans med övriga avdelningschefer driver du den strategiska utvecklingen av Ale El.

Vem vi tror du är?

Du som söker tjänsten har ett gediget intresse för elkraftteknik och digitalisering samt förmåga och drivkraft att kunna utveckla verksamheten på affärsmässiga grunder. Elnäten har stora utmaningar att möta i den energiomställning som pågår. Ale El står även inför stor tillväxt med flertalet nya exploateringsområden i kommunen.

Du har förmågan att engagera medarbetarna och att få medarbetarna att se helhetsbilden. Som person är du drivande och uthållig med en god balans mellan resultat och relationer. I din chefsroll gillar du att föra dialog med dina medarbetare, du är en god lyssnare, kommunikativ och prestigelös.

Vi ser gärna att du har ingenjörsexamen och arbetslivserfarenhet inom elkraft. Du bör ha flera års erfarenhet som ledare samt god ekonomisk förståelse. Att prioritera arbetsmiljöarbete och elsäkerhet är lika självklart för dig som det är för oss.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?

Vi är en medlemsägd ekonomisk förening som ansvarar för elnätet i Ale och delar av Lilla Edets kommun. Vår bolagsform borgar för ett genuint kundfokus och vi befinner oss i stark tillväxt som ett led av Ale kommuns starka expansion.

Medarbetarna på Ale El är starkt engagerade och nu söker vi ytterligare en energifylld teamspelare som vill göra skillnad i vardagen. För att möta våra kunders och marknadens krav söker vi en energifylld person som vill utvecklas och göra skillnad i vardagen för sig själv, sina kollegor och våra kunder. Nära, Tryggt och Enkelt – för en energifylld vardag. I koncernen ingår även dotterbolaget Ale El Elhandel AB som startade 2011.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Anders Sandeberg:
Telefon: 0303-33 24 04
E-post: anders.sandeberg@aleel.se

Stefan Brandt
Telefon 0303-33 24 01
E-post stefan.brandt@aleel.se

Tester kan bli en del av urvalsprocessen.
Låter det intressant är du varmt välkommen med din ansökan senast 2022-06-06.
Ansökan skickas till anders.sandeberg@aleel.se.

Välkommen med din spontanansökan

Hittar du inga lediga tjänster? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan till info@aleel.se

Vi ser fram emot att höra från dig!