100%
schysst

Schysst Elhandel – en certifiering framtagen av branschorganisationen Energiföretagen Sverige i syfte att elkunder ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsföretag.

Ett elhandelsföretag du kan lita på

Vi på Ale El Elhandel är ett elhandelsbolag som alltid har värnat om dig som kund. Förutom enkla elavtal, bra priser och en kundservice i världsklass är vi även certifierade sedan 2020 med Schysst Elhandel, framtagen av Energiföretagen Sverige. Vill du läsa mer om själva certifieringen kan du gå in på energiforetagen.se genom att klicka här!

Förnybar energi

Förnybar energi

I alla våra elavtal ingår 100 % förnybar energi utan extra kostnad – för en grönare framtid.

Kundservice i<br>världsklass

Kundservice i
världsklass

Vi tar hand om dig och lyssnar på dina behov när du väljer ett nytt elavtal – det är något vi kallar för nära, tryggt och enkelt.

Schysst Elhandel

Schysst Elhandel

En certifiering framtagen av Energiföretagen Sverige i syfte att elkunder ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsföretag.

18 kundlöften

För att få certifieras med Schysst Elhandel måste vi som elhandelsbolag uppfylla hela 18 kundlöften. Det handlar om allt från enkel och tydlig prisinformation till att ta särskild hänsyn till utsatta kunder. Genom att klicka här kan du ta del av samtliga 18 kundlöften.

Cirka 30 certifierade elhandelsbolag

Ale El Elhandel är nu ett av cirka 30 certifierade elhandelsbolag– av Sveriges alla ca 140 elhandelsbolag. Certifieringen syftar till att hjälpa kunder att hitta ett tryggt elhandelsavtal på en annars rätt så krånglig marknad. Vill du läsa mer om våra olika typer av elavtal? Klicka här.

3 anledningar att välja Ale El Elhandel

Vi är certifierade med Schysst Elhandel, har enkla elavtal där det alltid ingår 100 % förnybar energi utan extra kostnad och erbjuder en kundservice i världsklass. Det är tre schyssta anledningar till att välja Ale El Elhandel. För att ta del av våra elavtal och aktuella priser, klicka här!

Du kan också kontakta vår kunniga kundservice så hjälper vi dig att välja rätt elavtal efter dina behov.

  • Telefon: 0303-33 24 00
  • E-post: info@aleel.se
Hitta rätt elavtal

Som elkund hos Ale El Elhandel kan du alltid känna dig trygg med att du ett schysst elpris. Fyll i dina uppgifter nedan för att räkna på ditt nya elpris.