Vi välkomnar våra nya medlemmar!

I höstas välkomnade Ale El Ekonomisk förening ett flertal nya medlemmar – bland annat Anders Sporre, 55 år

Anders bor tillsammans med sin fru och fyra hundar i Skepplanda, medan de två döttrarna har flyttat hemifrån. Idag sköter han sin skogsgård på heltid, efter att ha sålt sin del i Surte Åkeri och Surte Lagerservice till sina syskon. Ibland hjälper han även till med lossningar av fartyg på åkeriets hamnanläggning när de behöver hjälp. Vi passade på att fråga Anders om hans nya medlemskap.

Hur fick du information om medlemskapet?

Då min syster Camilla är ordförande i dotterbolaget Ale El Elhandels styrelse fick jag klart för mig att det var en god idé att bli medlem. Jag är med i Södra Skogsägarna och har sett fördelarna och styrkan att vara med i en ekonomisk förening.

Vad tycker du är det bästa med att investera i Ale El?

Jag hoppas att jag ska kunna få vara med och värna om och stärka en trygg, driftsäker elförsörjning i Ale. Detta är väldigt viktigt för oss då vi bor så att säga ”mitt i skogen”. Jag hoppas även att värdet på Ale El Ekonomisk förening ska utvecklas och komma medlemmarna till godo.

Slutligen, vad är det bästa med att bo i Ale kommun?

Det bästa med Ale är platsen vi bor på, den är helt enkelt magisk.

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2021

Pedagogiska utmaningar med stort kundfokus!

Som ett medlemsägt energibolag har Ale El ett självklart kundfokus. Under det senaste året har teamet på Kundservice- och marknadsavdelningen förstärkts av både en marknadskommunikatör och en kundrelationsansvarig.

Läs mer…

Skicka oss en bild på din vackraste solros och tävla om en robotdammsugare!

Vi följer upp förra årets succé med fröpåsar och passar på att utlysa en tävling där du har chans att vinna en robotdammsugare värd ca 4000 kr.

Läs mer…

Du vet väl om att även företag kan vara medlemmar i Ale El Ekonomisk förening?

Klicka dig vidare nedan och läs om tre av våra ca 375 företagsmedlemmar.

Läs mer…

Sponsring är en viktig del av Ale Els lokala engagemang på den ort där vi varit verksamma i över 50 år. I vårens Medlemsnytt har vi valt att lyfta den lokala fotbollsklubben Surte IS som är en av de föreningar som vi sponsrar.

Läs mer…

Styrelseporträttet – Cecilia Revellé

Cecilia är med i styrelsen för Ale El Elhandel sedan maj förra året. Hon bor med sin familj i Starrkärr och arbetar på Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Klicka nedan eller ring 0303-33 24 00 för att teckna avtal med elbolaget du är delägare i. Då får du ett garanterat schysst elavtal med 100 % förnybar energi utan extra kostnad. Och mycket mer i återbäring!

Klicka här för att teckna elavtal