Styrelseporträttet: Torbjörn Andersson

Torbjörn Andersson, styrelseledamot Ale El Elhandel.
Han bor i Bohus och har suttit med i styrelsen sedan 2021.

Vad bidrar du med för effekt i styrelsearbetet?
Jag har bott i Ale nästan hela mitt liv och arbetat i Ale kommun inom samhällsbyggnad. Med min bakgrund och eftersom jag gärna engagerar mig tror jag att jag kan bidra med en hel del.

Kan du berätta om någon händelse som ökade spänningen?
När jag första gången fick ta del av innehållet i Ale Els fleråriga investeringsbudget. Bolaget gör stora satsningar för att förbättra leveranssäkerheten och bidra till Ale kommuns tillväxt.

Vad eller vem i Ale ger dig extra energi?
Jag får mycket energi av Ale Els fina resultat i medarbetar- och kundenkäter. Ett målmedvetet, långsiktigt arbete bär frukt och nu gäller det att fortsätta på samma sätt.

Vilka strömningar ser du i styrelsens framtidsfrågor?
Det oroliga läget på elmarknaden! Det är en pedagogisk utmaning för Ale El Elhandel att kommunicera på ett bra sätt. Ale El Elhandel är det lokala alternativet utan krav på vinstmaximering och uppdraget är att tillhandahålla en schysst och prisvärd elhandel.

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2022

Ladda ner vår smarta app!

Under 2021 släppte vi en ny version av vår app med uppgraderade, smarta funktioner. Om du inte har laddat ner den än – gör det redan idag.

Läs mer…

Vad händer egentligen på elmarknaden?

Under 2021 och in på det nya året har vi sett en turbulent elmarknad med extremt höga elpriser.

Läs mer…

En energifylld föreställning i Ale

Teatervinden, Ales lokala kulturförening, presenterar årets föreställning ”Alesnickarna – en väl snickrad historia” som sätts upp i Skepplanda hembygdsgård Grönköp.

Läs mer…

Gå två – betala för en

Besök Repslagarmuseet – ett levande museum i Älvängen. Som medlem i Ale El Ekonomisk förening kan du ta med en vän och enbart betala för en biljett till deras spännande guidade turer.

Läs mer…

Inbjudan till årsstämma 18 maj

Som medlem i Ale El Ekonomisk förening är du välkommen att delta på stämman som i år hålls i Medborgarhuset i Alafors kl 18.00 onsdagen den 18 maj.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Med ett elavtal från Ale El Elhandel, får du 100 % förnybar energi utan extra kostnad – samtidigt som du maximerar din återbäring. Vill du få hjälp att välja rätt elavtal för dig? Ring Nicolas på 0303-33 24 13.

Klicka här för att teckna elavtal

Lös ordflätan så har du chans att vinna två teaterbiljetter!

I detta nummer av Medlemsnytt har vi en tävling där du kan vinna två biljetter till Teatervindens föreställning ”Alesnickarna – en väl snickrad historia”.

Läs mer…