Styrelseporträttet – Cecilia Revellé

Cecilia är med i styrelsen för Ale El Elhandel sedan maj förra året. Hon bor med sin familj i Starrkärr och arbetar på Svensk Fastighetsförmedling.

Vad bidrar du med för effekt i styrelsearbetet?

Jag hoppas kunna bidra med kundfokus och på så sätt se fler möjligheter att nå ut till nya och befintliga kunder.

Kan du berätta om någon händelse som ökade spänningen?

De flesta styrelsemöten har varit digitala. Vid en fysisk träff i Ale Els garage fick jag genomföra ett så kallat eldprov – att klättra i en ledningsstolpe inför alla styrelsemedlemmar. Då steg pulsen!

Vad eller vem i Ale ger dig extra energi?

Den fantastiska Alebacken ger både mig och många andra energi. Den ideella föreningens arbete bidrar verkligen till mycket glädje när backen är i gång.

Vilka strömningar ser du i styrelsens framtidsfrågor?

Jag ser fram emot att jobba med många olika frågeställningar och utmaningar. Ale El är ett stabilt och framåtdrivande företag vilket känns väldigt tryggt.

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2021

Pedagogiska utmaningar med stort kundfokus!

Som ett medlemsägt energibolag har Ale El ett självklart kundfokus. Under det senaste året har teamet på Kundservice- och marknadsavdelningen förstärkts av både en marknadskommunikatör och en kundrelationsansvarig.

Läs mer…

Skicka oss en bild på din vackraste solros och tävla om en robotdammsugare!

Vi följer upp förra årets succé med fröpåsar och passar på att utlysa en tävling där du har chans att vinna en robotdammsugare värd ca 4000 kr.

Läs mer…

Vi välkomnar våra nya medlemmar!

I höstas välkomnade Ale El Ekonomisk förening ett flertal nya medlemmar – bland annat Anders Sporre, 55 år

Läs mer…

Sponsring är en viktig del av Ale Els lokala engagemang på den ort där vi varit verksamma i över 50 år. I vårens Medlemsnytt har vi valt att lyfta den lokala fotbollsklubben Surte IS som är en av de föreningar som vi sponsrar.

Läs mer…

Du vet väl om att även företag kan vara medlemmar i Ale El Ekonomisk förening?

Klicka dig vidare nedan och läs om tre av våra ca 375 företagsmedlemmar.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Klicka nedan eller ring 0303-33 24 00 för att teckna avtal med elbolaget du är delägare i. Då får du ett garanterat schysst elavtal med 100 % förnybar energi utan extra kostnad. Och mycket mer i återbäring!

Klicka här för att teckna elavtal