Styrelseporträttet: Catharina Eliasson

Catharina Eliasson är ledamot i Ale El Ekonomisk förenings styrelse.
Hon bor i Alafors och har suttit i styrelsen under många år.

Vad bidrar du med för effekt i styrelsearbetet?
Jag tror att det är viktigt att vara aktiv i styrelsearbetet och på så sätt bidra till diskussionerna som uppstår om bland annat pågående projekt.

Vad eller vem i Ale ger dig extra energi?
Styrelseuppdraget och att bidra till Ales framtida utveckling ger mycket energi. Det är en mycket bra verksamhet med energifyllda medarbetare och ledningsgrupp.

Kan du berätta om någon händelse som ökade spänningen?
Det var väldigt spännande när vi tog över 20 kV-nätet från Vattenfall samt vårt fortsatta arbete för att utveckla och framtidssäkra elnätet.

Vilka strömningar ser du i styrelsens framtidsfrågor?
Vi diskuterar bland annat en ökning av antalet medlemmar och delägare i den ekonomiska föreningen samt olika energifrågor. En annan viktig fråga är att medarbetarna är nöjda med sin arbetsplats – något som i sin tur påverkar verksamheten positivt.

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #2 – 2021

Nytt marknadsföringskoncept

Ale El har under hösten börjat jobba med ett nytt marknadsföringskoncept där kunder, medlemmar och medarbetare själva får beskriva hur de upplever företaget.

Läs mer…

Ny mottagningsstation i Bohus

Ett av de största projekten någonsin i Ale Els historia håller just på att avslutas. Anders Eliasson, projektansvarig, berättar om hur det gått till.

Läs mer…

Rekordstort intresse för medlemskap

Vårens kampanj för att få fler elnätskunder att investera i bolaget har gett resultat.

Läs mer…

Dags att ansöka om sponsring för 2022

Nu tar vi emot ansökningar för nästa år – så passa på att ansöka med just din lokala förening. Anmälan är öppen året ut.

Läs mer…

Grattis Maria till vinsten i solrostävlingen!

Ale, vi har ett resultat: Vi kan nu presentera förstapristagaren och har även utsett två bidrag som kom på andra och tredje plats.

Läs mer…

Kan-Elbullens dag för 5:e året i rad

Den 4 oktober firade vi, för femte året i rad, den energifyllda Kan-Elbullens dag genom att dela ut kanelbullar på alla pendeltågsstationer i Ale.

Läs mer…

Medlemsrabatt på Cederleüfs & Svenheimers

Ta med dig en vän och fika hos Cederleüfs & Svenheimers på Ale Torg. Ni får två fika för priset av en!

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Med ett elavtal från Ale El Elhandel, som fyller 10 år i år, får du 100% förnybar energi utan extra kostnad – samtidigt som du maximerar din återbäring. Vill du ha hjälp att välja rätt elavtal för dig? Ring Nicolas på 0303-33
24 13.

Klicka här för att teckna elavtal