Skicka oss en bild på din vackraste solros och tävla om en robotdammsugare!

Vi följer upp förra årets succé med fröpåsar och passar på att utlysa en tävling där du har chans att vinna en robotdammsugare värd ca 4000 kr.

Förra våren fick alla medlemmar två påsar solrosfrön tillsammans med Medlemsnytt, med uppmaningen att behålla den ena själv och ge den andra till en vän och på så sätt så ett frö om medlemskap i Ale El Ekonomisk förening.

Ni skickade in flera energigivande bilder till oss och även Alekuriren skrev om en medlem som hade odlat en av kommunens högsta solrosor. Därför känns det extra roligt att vi i år återigen skickar med solrosfrön – och dessutom utlyser en tävling där du har chans att vinna en robotdammsugare!

Reglerna är enkla

Ta en bild på din vackraste solros och mejla den till info@aleel.se senast 30 september. En jury från Ale El utser det mest energigivande bidraget som vinner en robotdammsugare. Vinnaren presenteras i bild och text i höstens nummer av Medlemsnytt.

Solrostips

I början av juni är det vanligtvis så varmt att fröna kan sättas i jorden, och solrosen blommar efter ca 2,5 månader. De växer bäst i mull- och näringsrik jord och bör sås på en varm, solig och gärna vindskyddad plats.

Värde ca 4000 kr

Förstapriset är en Xiaomi Roborock S5 Max (eller liknande). En populär robotdammsugare med bra funktioner och hög kvalitet som hjälper till att hålla rent där hemma.

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2021

Pedagogiska utmaningar med stort kundfokus!

Som ett medlemsägt energibolag har Ale El ett självklart kundfokus. Under det senaste året har teamet på Kundservice- och marknadsavdelningen förstärkts av både en marknadskommunikatör och en kundrelationsansvarig.

Läs mer…

Du vet väl om att även företag kan vara medlemmar i Ale El Ekonomisk förening?

Klicka dig vidare nedan och läs om tre av våra ca 375 företagsmedlemmar.

Läs mer…

Vi välkomnar våra nya medlemmar!

I höstas välkomnade Ale El Ekonomisk förening ett flertal nya medlemmar – bland annat Anders Sporre, 55 år

Läs mer…

Sponsring är en viktig del av Ale Els lokala engagemang på den ort där vi varit verksamma i över 50 år. I vårens Medlemsnytt har vi valt att lyfta den lokala fotbollsklubben Surte IS som är en av de föreningar som vi sponsrar.

Läs mer…

Styrelseporträttet – Cecilia Revellé

Cecilia är med i styrelsen för Ale El Elhandel sedan maj förra året. Hon bor med sin familj i Starrkärr och arbetar på Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Klicka nedan eller ring 0303-33 24 00 för att teckna avtal med elbolaget du är delägare i. Då får du ett garanterat schysst elavtal med 100 % förnybar energi utan extra kostnad. Och mycket mer i återbäring!

Klicka här för att teckna elavtal