Varför ska
jag välja Ale El?

Vi tror att du värdesätter ett bra bemötande och god service. Vi tror att du vill slippa jaga låga priser. Dessutom tänker du på miljön och kommande generationers framtid. Stämmer det?

Välkommen till Ale El!

Vår vision

Med kundupplevd Närhet, Trygghet och Enkelhet ska Ale El ha Sveriges nöjdaste elkunder.


Nära

Vi är nyfikna på dig

Att ge dig som kund ett bemötande i världsklass är vår ambition. Vi svarar direkt, utan en massa knepiga knappval, och vi eftersträvar smidiga lösningar som utgår ifrån dina behov.

Nära är en känsla, inte en distans.

Tryggt

Vi för kraften hem till dig

Som elhandelskund hos Ale El kan du alltid känna dig trygg med att du får schyssta elpriser. Vi erbjuder fast och rörligt elpris. Vi ser till andra värden än vinstmaximering.

Elnätet för kraften hem till dig, ett tillförlitligt nät kräver löpande underhåll. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med en hög och prisvärd leveranssäkerhet.

Enkelt

Vi vill vara bäst för dig

Att välja, byta och förändra sitt elavtal ska inte vara svårt. Hos Ale El får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via nätet och via vår uppskattade kundservice.

Vi har dessutom valt bort de försäljningsmetoder som vi tror inte gagnar dig som kund. Här på hemsidan kan du i lugn och ro se vilken kostnad olika avtalstyper ger dig och ditt hushåll.

Medlemsägt

Bli medlem idag

Bli medlem i vår ekonomiska förening och få återbäring och inflytande. Som elnätskund hos Ale El ekonomisk förening kan du bli andelsägare och medlem.