Jobba med oss

Är du vår nya distributionselektriker?

Nu söker vi en ny kollega till vår Drift- och anläggningsavdelning

Som distributionselektriker på Ale El kommer du i huvudsak att arbeta med ombyggnad, utbyggnad, drift och service av elnätet – både för hög och lågspänningsanläggningar. Det är ett varierande och lärorikt arbete där du jobbar både enskilt och tillsammans med dina andra kunniga kollegor.

Du har en utbildning inom el och några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen och eldistribution. Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i samt en förmåga att se vad som behöver göras. Andra egenskaper som kännetecknar dig är att du är noggrann, strukturerad och sätter säkerheten främst.

Vår uppgift är att trygga elnätsleveranser för våra kunder och alltid leverera el alla dygnets timmar – året runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.
B-körkort samt svenska i tal och skrift är en nödvändighet.

Du hittar mer information om oss som företag och dina framtida kollegor genom att kolla runt på vår hemsida aleel.se eller läs om oss i Alekuriren HÄR!

Nära Tryggt och Enkelt – för en energifylld vardag

Ale El är en ekonomisk förening och ett stabilt företag som ägs av våra medlemmar. Vi ansvarar för elnätet i allra största delen av Ale Kommun samt en mindre del av Lilla Edets kommun. I vårt arbete ingår det att investera, driva och underhålla elnätet för att upprätthålla ett så bra och driftsäkert elnät som möjligt. Ale är en oerhört expansiv kommun vilket även genererar stark tillväxt för Ale El. Företaget står inför mycket stora framtida investeringar. I koncernen ingår även dotterbolaget Ale El Elhandel AB som startade 2011.

Har du frågor kring tjänsten? Ring gärna vår Drift- och anläggningschef Mikael Hansson
eller VD Stefan Brandt på telefon 0303- 33 24 00

I denna rekrytering samarbetar vi med Strategisk HR-Partner Inger Atterskog AB. Urval sker löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt till:
inger@strategiskhr-partner.se
Märk din ansökan med ”Ale El” i rubriken på ditt mejl och skicka in till Inger senast den 10 augusti. Har du frågor om rekryteringsprocessen ring Inger Atterskog på 0707–69 08 66

Spontanansökan

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till info@aleel.se