Nytt marknadsföringskoncept

Brukar du läsa Alekuriren eller följa Ale El på sociala medier? I så fall har du kanske lagt märke till att vi har börjat jobba med ett nytt marknadsföringskoncept där kunder, medlemmar och medarbetare själva får beskriva hur de upplever Ale El. Samtliga bor eller är verksamma i kommunen, och syftet med det är att stärka den lokala förankringen.

– Konceptet gör det också möjligt att på ett enhetligt sätt visa bredden i vår verksamhet, säger Sarah Ander, marknadschef på Ale El. Oavsett om vi vill lyfta våra prisvärda elhandelsavtal, visa hur vi framtidssäkrar elnätet eller berätta om medlemskapets fördelar, så kan vi göra det inom ramen för det nya konceptet.

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #2 – 2021

Ny mottagningsstation i Bohus

Ett av de största projekten någonsin i Ale Els historia håller just på att avslutas. Anders Eliasson, projektansvarig, berättar om hur det gått till.

Läs mer…

Styrelseporträttet: Catharina Eliasson

Varifrån får den mångårige styrelseledamoten i Ale El Ekonomisk förening sin energi?

Läs mer…

Rekordstort intresse för medlemskap

Vårens kampanj för att få fler elnätskunder att investera i bolaget har gett resultat.

Läs mer…

Dags att ansöka om sponsring för 2022

Nu tar vi emot ansökningar för nästa år – så passa på att ansöka med just din lokala förening. Anmälan är öppen året ut.

Läs mer…

Grattis Maria till vinsten i solrostävlingen!

Ale, vi har ett resultat: Vi kan nu presentera förstapristagaren och har även utsett två bidrag som kom på andra och tredje plats.

Läs mer…

Kan-Elbullens dag för 5:e året i rad

Den 4 oktober firade vi, för femte året i rad, den energifyllda Kan-Elbullens dag genom att dela ut kanelbullar på alla pendeltågsstationer i Ale.

Läs mer…

Medlemsrabatt på Cederleüfs & Svenheimers

Ta med dig en vän och fika hos Cederleüfs & Svenheimers på Ale Torg. Ni får två fika för priset av en!

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Med ett elavtal från Ale El Elhandel, som fyller 10 år i år, får du 100% förnybar energi utan extra kostnad – samtidigt som du maximerar din återbäring. Vill du ha hjälp att välja rätt elavtal för dig? Ring Nicolas på 0303-33
24 13.

Klicka här för att teckna elavtal