Nya kundrelationsansvarig på Ale El!

Publicerad: 9 mars, 2021

Vi välkomnar vår nya kundrelationsansvarig Nicolas!
Med rötter i Chile och Göteborg ser Nicolas nu fram emot att jobba i ett familjärt, medlemsägt bolag där fokus ligger på kunden.
Sedan tidigare har han jobbat i både finansbranschen och elbranschen.

Idag bor han i Tuve tillsammans med sin sambo och tre söner.
På fritiden grillar han gärna, eller utforskar sitt nyfunna fiskeintresse tillsammans med sina barn. Han har ännu inte valt sin favoritplats i Ale men ser fram emot att utforska kommunen.

För Nicolas kommer den nya tjänsten som kundrelationsansvarig på Ale El att bli väldigt spännande.

”Det finns mycket att utveckla gällande kunskapen om elbranschen hos både privatkunder och företagskunder. Jag ser fram emot att jobba nära kund, genom att både utbilda och ha en dialog om hur energibranschen faktiskt fungerar och hur du som kund kan påverka dina elkostnader,” säger Nicolas om den nya tjänsten.

Nicolas tycker även att förnybar energi och just medvetenheten kring detta är något som vi borde prata mer om.

”Vi pratar mycket om elbilar men kanske inte lika mycket om var elen faktiskt kommer ifrån.”

Nicolas började på Ale El den 8 mars och ser nu fram emot att jobba på ett mindre bolag – med nära samarbete mellan de olika avdelningarna.

”Det ska också bli roligt att jobba nära aleborna. För mig är det viktigt att bolaget bryr som om kunderna och även att Ale El engagerar sig lokalt, till exempel via sponsringen och att kunderna själva kan vara delägare i den ekonomiska föreningen,” avslutar Nicolas.