Ale el förstärka elnätet

Jobba hos branschens goda exempel!

Nära, Tryggt och Enkelt – för en energifylld vardag

 

Ale El känner stolthet i att vara energibranschens goda exempel som sätter arbetsmiljö och säkerhet i främsta rummet.

Vi är en medlemsägd ekonomisk förening som ansvarar för elnätet i Ale och delar av Lilla Edets kommun. Vår bolagsform borgar för ett genuint kundfokus och vi befinner oss i stark tillväxt som ett led av Ale kommuns starka expansion.

Medarbetarna på Ale El är starkt engagerade* och nu söker vi ytterligare en energifylld teamspelare som vill göra skillnad i vardagen. För att möta våra kunders och marknadens krav söker vi en energifylld person som vill utvecklas och göra skillnad i vardagen för sig själv, sina kollegor och våra kunder. Nära, tryggt och enkelt – för en energifylld vardag.

I koncernen ingår även dotterbolaget Ale El Elhandel AB som startade 2011.

* Resultatet i vår senaste medarbetarenkät visar att Ale Els medarbetare är starkt engagerade, har en långsiktigt mycket hållbar arbetsplats och har ett index som toppar listan av 500 arbetsplatser i undersökningen. (Sustainable Performance mätning hösten 2019).

Nu söker vi en ny teamspelare till vår Drift- och anläggningsavdelning.

Som distributionselektriker på Ale El kommer du i huvudsak att arbeta med ombyggnad, utbyggnad, drift och service av elnätet – både för hög och lågspänningsanläggningar. Det är ett varierande och lärorikt arbete där du jobbar både enskilt och tillsammans med dina kunniga kollegor.

Du har en utbildning inom el och några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen och eldistribution. Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i samt tar eget ansvar. Är du är noggrann, strukturerad och sätter säkerheten främst så är du en person som vi gärna vill investera i.

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete där mycket av arbetsdagen spenderas utomhus i friska luften. Din uppgift är att trygga elnätsleveranser för våra kunder och alltid leverera el alla dygnets timmar – året runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring. B-körkort samt svenska i tal och skrift är en nödvändighet.

Har du frågor kring tjänsten eller Ale El? Ring gärna vår Drift- och anläggningschef Mikael Hansson eller VD Stefan Brandt på telefon 0303- 33 24 00.

Du hittar mer information om oss som företag och dina framtida kollegor genom att kolla runt på vår webbplats eller läs om oss i Alekuriren här.

I denna rekrytering samarbetar vi med Strategisk HR-Partner Inger Atterskog AB. Urval sker löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt till inger@strategiskhr-partner.se.

Skicka in din ansökan, märkt ”Ale El” i rubriken senast den 10 augusti. Har du frågor om rekryteringsprocessen ring Inger Atterskog på 0707–69 08 66.

Spontanansökan

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till info@aleel.se.