Ny certifiering gynnar ärliga företag

Ale el schysst elhandel

Energiföretagen Sverige har tagit fram en märkning kallad ”Schysst Elhandel”. Bra initiativ, enligt oss, och vi har nu startat upp arbetet med att certifiera oss.

Det finns ca 140 elhandelsbolag att välja mellan så helt enkelt är det inte. När priset bara skiljer sig med något öre hit eller dit så kan en viktig del i valet vara att hitta ett schysst bolag. Ett bolag som värnar om sina kunder och som är tydliga och lätta att förstå sig på. Därför har branschorganisationen Energiföretagen Sverige tagit fram en märkning kallad ”Schysst Elhandel”. För oss på Ale El känns det självklart att ställa upp på kundens sida och vi har startat upp arbetet med att certifiera oss. Arbetet innefattar genomgång och dokumentation av våra processer och väntas vara klart under året. Gå gärna in på www.energiforetagen.se och läs mer om vad det innebär.

Länk till ”Schysst Elhandel”

https://www.energiforetagen.se/kc/schysst-elhandel/

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2020

På gång i elnätet

För att säkerställa Ales fortsatta tillväxt förstärker vi nu vårt 20-kilovoltsnät. Det är ett av våra största projekt någonsin.

Läs mer…

Myter om elbranschen

Christer på kundtjänst reder ut några vanliga missförstånd, varnar för företagen på Energimarknadsbyråns svarta lista och tipsar om hur du kan sänka dina elkostnader.

Läs mer…

Styrelseporträttet

Ingemar Othzén har varit med i styrelsen sedan 1997 och ser som sin uppgift att värna om både kommunens ägarintresse och medlemmarnas bästa.

Läs mer…

Kallelse till Årsstämma 13 maj

På grund av Corona-krisen kommer stämman hållas utomhus utan förtäring och med kort agenda. Anmäl dig senast 6 maj om du vill vara med!

Läs mer…

Återbäring – ett tydligt tecken på att din investering ger utdelning

Medlemskapet i Ale El Ekonomisk förening har många förmåner. Här kan du läsa vidare om alla fördelar med ditt medlemskap.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Som medlem i Ale El Ekonomisk förening är du också delägare i Ale El Elhandel AB. Ring 0303-33 24 00 för att teckna ett miljöklokt och tryggt elhandelsavtal redan idag!

Klicka här för att teckna elavtal