Betaltjänster

Läs mer om våra olika betaltjänster -
allt från e-faktura till autogiro.

Enklare betalning

Hos oss på Ale El kan du välja mellan e-faktura, e-postfaktura och traditionell pappersfaktura. Du kan även välja autogiro för smidigare betalning – som ett komplement till den betaltjänst som du har valt.

E-FAKTURA

En e-faktura skickas direkt till din internetbank, du får ett meddelande när den kommit dit. Du godkänner beloppet och pengarna dras därefter automatiskt från ditt konto på förfallodagen. Beställ e-faktura via din internetbank.

E-POSTFAKTURA

En e-postfaktura får du till den e-postadress som du har valt. Är du nyinflyttad och ska teckna elnätsavtal kan du göra valet på vår hemsida, när du fyller i flytta in-formuläret. Du kan även kontakta vår kundservice för att välja denna typ av betaltjänst. Kom ihåg att om du ändrar e-postadress behöver du kontakta oss – så att fakturan inte skickas fel.

AUTOGIRO

Fakturan kommer med posten, men beloppet dras direkt från ditt bankkonto på förfallodagen. Du kan anmäla autogiro till oss på flera olika sätt. Beställ autogiro via din internetbank eller fyll i nedan formulär och signera med BankID. Du kan också hämta nedan blankett och fylla i manuellt eller kontakta oss så skickat vi hem en blankett.

Autogiroformulär – Signeras med BankID.
Autogiroblankett – Fylls i manuellt och skickas in med post eller e-post.

Du kan även kombinera autogiro med e-faktura.