Kallelse till Årsstämma 13 maj 2020

Ale el årsstämma 2020

Med anledning av rådande pandemi kommer stämman hållas utomhus och med kort agenda:

– Endast den formella dagordningen.

– Inga presentationer eller föredrag.

– Ingen förtäring eller fika.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och det innebär att stämman hålls utomhus och att vi upprätthåller social distans. Om deltagarantalet överstiger 50 personer behöver vi göra särskilda arrangemang och det är därför viktigt att du som vill vara med anmäler dig senast 6 maj.

lkommen!

Tid och plats

Furulundsparken Alafors

13 maj 2020 kl 18.00

Anmäl dig senast 6 maj!

info@aleel.se

0303-33 24 00

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2020

På gång i elnätet

För att säkerställa Ales fortsatta tillväxt förstärker vi nu vårt 20-kilovoltsnät. Det är ett av våra största projekt någonsin.

Läs mer…

Ny certifiering gynnar ärliga företag

Energiföretagen Sverige har tagit fram en märkning kallad ”Schysst Elhandel”. Bra initiativ, enligt oss, och vi har nu startat upp arbetet med att certifiera oss.

Läs mer…

Styrelseporträttet

Ingemar Othzén har varit med i styrelsen sedan 1997 och ser som sin uppgift att värna om både kommunens ägarintresse och medlemmarnas bästa.

Läs mer…

Myter om elbranschen

Christer på kundtjänst reder ut några vanliga missförstånd, varnar för företagen på Energimarknadsbyråns svarta lista och tipsar om hur du kan sänka dina elkostnader.

Läs mer…

Återbäring – ett tydligt tecken på att din investering ger utdelning

Medlemskapet i Ale El Ekonomisk förening har många förmåner. Här kan du läsa vidare om alla fördelar med ditt medlemskap.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Som medlem i Ale El Ekonomisk förening är du också delägare i Ale El Elhandel AB. Ring 0303-33 24 00 för att teckna ett miljöklokt och tryggt elhandelsavtal redan idag!

Klicka här för att teckna elavtal