Kan jag flytta med mitt elavtal?

Ja, om du ska flytta kan du såklart behålla ditt elavtal hos Ale El Elhandel. För att flytta med ditt nuvarande elavtal till en annan anläggning, vänligen kontakta vår kunniga kundservice på 0303-33 24 00 eller mejla info@aleel.se så hjälper vi dig!

Jag vill följa min elförbrukning – hur gör jag?

Du kan enkelt följa din elförbrukning genom att ladda ner vår smarta app. Den innehåller flera hjälpsamma funktioner – för att du ska kunna förstå och effektivisera din energianvändning. Läs mer om appen genom att klicka här!

Vad innebär certifieringen Schysst Elhandel?

Certifieringen är framtagen av branschorganisationen Energiföretagen Sverige, i syfte att elkunder ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsföretag. De elhandelsbolag som väljer att certifiera sig måste leva upp till hela 18 kundlöften. Ale El Elhandel är ett av de certifierade elhandelsbolagen. Du kan läsa mer om certifieringen här.

Vilka elavtal kan jag välja mellan hos Ale El Elhandel?

Hos oss på Ale El Elhandel kan du välja mellan rörligt, prissäkrat och vintersäkrat elpris.

I alla våra elavtal ingår 100 % förnybar energi utan extra kostnad. Vi är även certifierade med Schysst Elhandel, i syfte att elkunder ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsbolag. Välkommen att läsa mer på länkarna nedan eller kontakta vår kundservice på 0303-33 24 00 så hjälper vi dig att välja rätt.