Du vet väl att även företag kan vara medlemmar?

Ale El Ekonomisk förening har cirka 375 företagsmedlemmar. Här presenterar vi tre av dem. 

Svenska Stenhus

Svenska Stenhus är ett fastighetsbolag som bygger, hyr ut och förvaltar hyreslägenheter och lokaler i fyra områden – bland annat Ale kommun. Verksamheten är familjeägd och startade för drygt 40 år sedan. Medlem sedan 1997.

Ale Tryckteam

Ale Tryckteam är ett lokalt offsettryckeri som ligger i Bohus. Företaget har förutom tryckeri och bokbinderi även produktion av storbilder och rollups. En av deras kunder är Ale El Ekonomisk förening, som fått hjälp med allt från broschyrer till vepor. Medlem sedan 1999.

Ale Djurklinik

Ale Djurklinik ligger i Nödinge och har kompetens och resurser att utföra avancerade undersökningar och behandlingar som förekommer inom modern djursjukvård. De har både en häst- och en smådjursavdelning. Medlem sedan 2008.

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2021

Pedagogiska utmaningar med stort kundfokus!

Som ett medlemsägt energibolag har Ale El ett självklart kundfokus. Under det senaste året har teamet på Kundservice- och marknadsavdelningen förstärkts av både en marknadskommunikatör och en kundrelationsansvarig.

Läs mer…

Skicka oss en bild på din vackraste solros och tävla om en robotdammsugare!

Vi följer upp förra årets succé med fröpåsar och passar på att utlysa en tävling där du har chans att vinna en robotdammsugare värd ca 4000 kr.

Läs mer…

Vi välkomnar våra nya medlemmar!

I höstas välkomnade Ale El Ekonomisk förening ett flertal nya medlemmar – bland annat Anders Sporre, 55 år

Läs mer…

Sponsring är en viktig del av Ale Els lokala engagemang på den ort där vi varit verksamma i över 50 år. I vårens Medlemsnytt har vi valt att lyfta den lokala fotbollsklubben Surte IS som är en av de föreningar som vi sponsrar.

Läs mer…

Styrelseporträttet – Cecilia Revellé

Cecilia är med i styrelsen för Ale El Elhandel sedan maj förra året. Hon bor med sin familj i Starrkärr och arbetar på Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Klicka nedan eller ring 0303-33 24 00 för att teckna avtal med elbolaget du är delägare i. Då får du ett garanterat schysst elavtal med 100 % förnybar energi utan extra kostnad. Och mycket mer i återbäring!

Klicka här för att teckna elavtal