Nu har vi uppgraderat vår app!

Publicerad: 21 april, 2021

Appen innehåller många nya smarta funktioner:

Ale El har en app som vi nu har uppgraderat – för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av de olika funktionerna. Sedan i höstas har vi tillsammans med Svenska Energigruppen jobbat intensivt med utveckling och testning, och den app du nu kan ladda hem på App Store eller Google Play är i praktiken helt ny.

I appen hittar du all tänkbar information om allt från elavtal och dina fakturor till vår avbrottskarta. Framför allt är den fylld med smarta, användarvänliga funktioner som gör den till ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att förstå och effektivisera din energianvändning.

Genom att lägga in dina uppgifter ger du appen möjlighet att bland annat jämföra din förbrukning med liknande hushåll, följa din förbrukning och sätta upp mål samt få rapporter. Du kan också ställa in en larmfunktion som ger en indikation när din förbrukning avviker från det normala.

Vill du vara med och utveckla appen?

Varmt välkommen med dina synpunkter och önskemål – så att vi kan jobba vidare med att leverera en app som ger mervärde till dig som kund. Du kan mejla kornelia.dunkels@aleel.se eller ringa vår kundservice på 0303-33 24 00.

 

Se alla våra nyheter genom att klicka här.