Sponsring är en viktig del av Ale Els lokala engagemang på den ort där vi varit verksamma i över 50 år. I vårens Medlemsnytt har vi valt att lyfta den lokala fotbollsklubben Surte IS som är en av de föreningar som vi sponsrar

Den pågående pandemin har påverkat hela världen – och fotbollsklubben Surte IS, som varit verksamma sedan 1898, är inget undantag. De har bland annat fått ställa in planerade aktiviteter och även seriespelet har påverkats.

Klubben har klarat sig bra läget till trots och har haft en fortsatt tillväxt under 2020. Under året har medlemsantalet ökat med ca 70 personer. De har även startat ett damlag och ett äldre flicklag.

Johan Sahlgren, styrelsemedlem och sponsoransvarig, ser med tillförsikt på framtiden.

”Klubben växer stadigt och med den planerade konstgräsplanen ges ännu större möjligheter att spela fotboll i Surte. Tack vare sponsring från Ale El kan vi fortsätta utveckla våra ungdomslag, genom bland annat ledarutbildningar.”

Avgränsare

Alla artiklar Medlemsnytt #1 – 2021

Pedagogiska utmaningar med stort kundfokus!

Som ett medlemsägt energibolag har Ale El ett självklart kundfokus. Under det senaste året har teamet på Kundservice- och marknadsavdelningen förstärkts av både en marknadskommunikatör och en kundrelationsansvarig.

Läs mer…

Skicka oss en bild på din vackraste solros och tävla om en robotdammsugare!

Vi följer upp förra årets succé med fröpåsar och passar på att utlysa en tävling där du har chans att vinna en robotdammsugare värd ca 4000 kr.

Läs mer…

Du vet väl om att även företag kan vara medlemmar i Ale El Ekonomisk förening?

Klicka dig vidare nedan och läs om tre av våra ca 375 företagsmedlemmar.

Läs mer…

Vi välkomnar våra nya medlemmar!

I höstas välkomnade Ale El Ekonomisk förening ett flertal nya medlemmar – bland annat Anders Sporre, 55 år

Läs mer…

Styrelseporträttet – Cecilia Revellé

Cecilia är med i styrelsen för Ale El Elhandel sedan maj förra året. Hon bor med sin familj i Starrkärr och arbetar på Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer…

Köp el av dig själv!

Klicka nedan eller ring 0303-33 24 00 för att teckna avtal med elbolaget du är delägare i. Då får du ett garanterat schysst elavtal med 100 % förnybar energi utan extra kostnad. Och mycket mer i återbäring!

Klicka här för att teckna elavtal