Jobba med oss

Beredare – projektansvarig till vår Planeringsavdelning

Du kommer arbeta med Ale Els distributionsnät 0,4 – 24 kV.  Arbetet kan bestå i projektering, beredning, kostnadsberäkning, kontakter med kunder, kommun och entreprenörer samt hantering av tillstånd. Du kommer även ansvara för att sammanställa material och dokumentation inom respektive projekt. Projekten är av varierande storlek och drivs ute på fält såväl som från kontoret. Vi vill vara i framkant på tekniken så vi vill gärna att du har intresse för it och den digitalisering som pågår inom vår bransch.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att möta våra kunder och samarbetspartners samtidigt som förändring och utveckling av verksamheten är en stimulerande utmaning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är service- och samarbetsinriktad och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Att du är noggrann och sätter säkerheten främst är andra kännetecken för dig.

Vi ser gärna att du har Elkrafttekniks högskoleutbildning eller motsvarande. Men även du som är elmontör, gymnasieelektriker eller har liknande kompetens med några års erfarenhet av arbete med elnät är välkommen att söka. Det är meriterande om du har erfarenhet av högspännings- och lågspänningsledningar upp till 24 kV. Det ses även som meriterande om du har erfarenhet av EBR-konstruktioner, ESA och starkströmsföreskrifter. Och har du kunskaper i dokumentationssystemet DP-Power är det ytterligare ett plus. Det är ett krav att du har B-körkort och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift – gärna även engelska. Tjänsten kan på sikt innebära beredskapstjänstgöring.

För mer information om oss besök vår hemsida         www.aleel.se

Ring gärna Jan Mohr, Planeringschef tel. 0303- 33 24 07 eller VD Stefan Brandt växel tel.  0303- 33 24 00 för mer information


Distributionselektriker till vår Drift- och anläggningsavdelning

Du kommer i huvudsak att arbeta med ombyggnad, utbyggnad, drift och service av elnätet, både hög och lågspänningsanläggningar.

Du har utbildning inom el och några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen/eldistribution. Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i samt förmåga att se vad som behöver göras. Att du är noggrann och sätter säkerheten främst är andra kännetecken för dig.

Vår uppgift är att trygga elnätsleveranser för våra kunder och alltid leverera el, året runt/dygnet runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.

Körkort för bil samt svenska i tal och skrift är en nödvändighet.

För mer information om oss besök vår hemsida  www.aleel.se

Ring gärna Mikael Hansson, Drift- och anläggningschef eller VD Stefan Brandt för mer information tel. 0303- 33 24 00

 

I denna rekrytering samarbetar vi med [ Strategisk HR-Partner Inger Atterskog AB  ]

Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt till:
inger@strategiskhr-partner.se

Välkommen med din ansökan senast Måndagen den 23 april!